top of page

Over ons

Psycho-Logo is een therapiepraktijk specifiek gericht op kinderen en jongeren. We geloven in het creëren van een positieve en blijvende impact op ieder die bij ons behandeling volgt vanuit kwaliteitsvolle zorg.

Zoals de naam al verklapt, bieden we zowel psychologische als logopedische therapie aan. Graag stellen we onszelf ook even voor.

IMG_2362_edited.jpg

Ik ben Stefanie (°1985) en studeerde in 2011 af als Master in de Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Brussel. Zowel tijdens als na mijn studies deed ik werkervaring op in verschillende settings: van CLB over referentiecentrum autisme, buitengewoon onderwijs tot bijzondere jeugdzorg.
Sinds 2013 werk ik als zelfstandig gedragstherapeut en psychodiagnosticus.

 

Hoewel ik al enkele jaren afgestudeerd ben, verliet ik nooit helemaal de schoolbanken. Ik volg op regelmatige basis korte en langer durende opleidingen om mijn therapeutisch en diagnostisch handelen up to date te houden en vanuit de meest recente wetenschappelijke inzichten vorm te geven.

  • Erkend door de Psychologencommissie (registratienummer 852111321) en Agentschap Zorg & Gezondheid

  • Houder van het visum uitgereikt door FOD Volksgezondheid (visumnummer 264071)

  • Gedeeltelijk RIZIV-geconventioneerd (7-01733-62-000)

  • Aangesloten bij Vlaamse Vereniging voor Klinisch Psychologen (VVKP) en Belgische Federatie van Psychologen (BFP-FBP)

  • Erkend gedragstherapeut en supervisor via Vlaamse Vereniging voor Gedragstherapie (VVGT)

Ik ben Katrien (°1986) en rondde in 2009 mijn studies tot logopediste af. Doorheen de jaren bouwde ik ervaring op verschillende vlakken op, zowel als zelfstandige als binnen ziekenhuis, MPI, revalidatiecentra en onderwijs. Momenteel werk ik deels in dienstverband en deels als zelfstandige.  

Als logopediste ben ik aangesloten bij VVL (Vlaamse Vereniging voor Logopedisten) en ben ik geconventioneerd. 

Mijn interesse en specialisatie situeert zich op vlak van leer- en taalontwikkelingsstoornissen alsook autisme. Omdat leren pas echt goed lukt als je je goed in je vel voelt, hecht ik veel belang aan het welbevinden van je kind tijdens de therapie. We gaan spelenderwijs maar educatief aan de slag en humor wordt niet geschuwd. Het doel hiervan is om je kind terug plezier in het leren te geven én succeservaringen te laten opdoen. 

 

Pinguïns op drijvend ijs
bottom of page